Ledige stillinger

Sidst opdateret den 2. maj, 2023 kl. 14:11

image

Er du rutineret vagtplanlægger og kan du lide at få kabalen til at gå op? – så er det måske dig vi søger.

Da en af vores kolleger har søgt nye udfordringer, søger vi en ny medarbejder til vores team. Som vagtplanlægger indgår du i et team, hvor samarbejde, godt humør og evnen til at have overblik i akutte situationer bliver vægtet rigtig højt. Du vil referere til vores HR chef og vil have en bred berøringsflade til afdelingsledere, medarbejdere på afdelingerne, HR-kontoret, tillidsfolk og eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen indebærer vagtplanlægning for Kofoedsmindes 450 medarbejdere. I den centrale vagtplansfunktion er du med til at tilgodese afdelingernes og medarbejdernes behov og samtidig sikre en effektiv udnyttelse af personaleressourcer og et struktureret forbrug af eksterne vikarer samt overholdelse af gældende overenskomster og arbejdstidsregler. Det er derfor et krav at du:

  • Har erfaring med kompleks vagtplanlægning og gerne fra anden større virksomhed
  • Kan læse- og fortolke overenskomster og arbejdsregler
  • Du er en teamplayer

Du kan lide at arbejde systematisk og kan samtidig bevare overblikket og prioritere arbejdsopgaverne i pressede situationer. Dine gode samarbejdsevner kommer i spil når medarbejderne kontakter dig med et akut problem og forventer du er hjælpsom og løsningsorienteret. Du er endvidere omstillingsparat og fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver.

Har du erfaring med at arbejde med kompleks vagtplanlægning, regler for planlægning af ferie, frihed, omlægning af vagter, vikarfordeling på afdelingerne, samt den overordnede udformning og registrering af vagtplaner, afstemning af diverse saldi, fx normtid, ferie, afspadsering, så har vi brug for dig.

Vi forventer at du har et godt og indgående kendskab til IT-systemer, bl.a. Outlook og Excel. Vi benytter dagligt Opus vagtplan (KMD) som vagtplaneringsredskab, herunder vagtplanlægning og styring samt tidsregistrering.

Generelt om stillingen:
Det er en fast stilling på 37 timer pr. uge med arbejdstid mandag til torsdag indenfor tidsrummet 07.00-16.00 og fredag 07.00-13.00. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst for Administrations- og IT-personale m.fl.

Læs mere om Kofoedsminde, vores organisation og kultur ”her”.

Hvis du har lyst til at være en del af vores spændende arbejdsplads, så send din ansøgning ved at trykke på søg jobbet, hvor du beskriver, hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden og erfaring på Kofoedsminde, og vi vil glæde os til at modtage den.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag den 07.06.2023

Klik her og søg jobbet senest den 29.05.2023


 

Karriere inden for specialområdet?

– Start med et studiejob som pædagogisk medarbejder på Kofoedsminde

”Det gjorde jeg”, fortæller Christian, som i dag er afdelingsleder. ”Mit studiejob på Kofoedsminde gav mig indsigt i en arbejdsplads med mange muligheder”. Christian er blandt andet blevet uddannet praktikvejleder, har gennemført diplomlederuddannelsen, været VISO-konsulent, mentor for nye medarbejdere samt deltaget i flere udviklingsprojekter. ”Start i dag og vær selv med til at forme din fremtid – mulighederne er mange”, opfordrer Christian.

Kofoedsminde er en stor sikret institution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede. Vi er ca. 500 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger. Mød et par medarbejdere her via vores hjemmesides jobkampagne (Åbner i en ny fane)

Du indgår som intern afløser til dag- og aftenvagter på forskellige afdelinger, enten i Rødbyhavn eller på Stevns og primært hver anden weekend, med mulighed for fuld tid i dine studiefrie perioder.

Arbejdet består af dagligdagsaktiviteter sammen med beboerne og kræver at du er aktiv både mentalt og fysisk.
Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet inden du kommer til at arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og tiltrædelse efter aftale.

Er du pædagogstuderende eller i gang med anden relevant bacheloruddannelse og kunne tænke dig at stifte bekendtskab med det særlige specialiserede pædagogiske område på Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede, så send en motiveret ansøgning til kofoedsminde@regionsjaelland.dk eller kontakt os på telefon 54 61 08 00 og hør nærmere.

 

 


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal