Ledige stillinger

Koordinatorer til Kofoedsminde i Rødbyhavn
image

Er det noget for dig at koordinere sagsbehandlingen for Kofoedsmindes beboere? Så se her….

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 16 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et beskæftigelses- og aktivitetstilbud beliggende på Rødvig Stevns.

Kofoedsminde er derudover et socialpædagogisk tilbud med fokus på en ressourceorienteret tilgang med individuel støtte til den enkelte beboers udvikling og livsduelighed.

Som koordinator sikrer du beboerens sagsbehandling, så den understøtter dennes ophold på Kofoedsminde. Du indsamler afdelingens dokumenterede viden omkring beboerens udvikling, udarbejder udtalelser og individuel planer samt søger om udgange, deltager i møder og meget mere. For at være en god koordinator skal du være nærværende og synlig for beboere og kolleger samtidig med, at du kan overskue forskellige opgaver, arbejde systematisk og overholde deadlines.

Vi forestiller os, at du har en pædagogisk uddannelse eller en socialrådgiveruddannelse samt brænder for det sagsbehandlende og administrative arbejde. Derudover er du trænet i at skabe overblik og udføre den kontinuerlige systematiske sagsbehandling samt har gode skriftlige og kommunikative kompetencer. Du har blik for beboerens ressourcer, arbejder anerkendende og er villig til at træde til, når kolleger har brug for en hjælpende hånd.

Din primære opgaveløsning foregår på afdelingen i tæt samarbejde med beboere, personale, afdelingsleder samt beskæftigelsestilbud, hvor du igennem samarbejde og dialog får ansvar for sagsbehandlingen for beboerne på 2 afdelinger. Du vil derudover indgå i et koordinatorteam, som arbejder tæt sammen med den interne visitation, og du vil derudover indgå i det tværfaglige samarbejde på Kofoedsminde generelt.

Vi har implementeret ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde sammen med beboerne. Projektarbejdet er implementeret afdelingsvis og du har en vigtig rolle som tovholder for projektet på dine afdelinger.

Læs mere:

Generelt om stillingerne:

Vi har flere ledige stillingerne på 37 timer pr. uge, hvor løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er mandag – torsdag kl. 08.00 – 16.00 og fredag kl. 08.00-13.00.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har lyst til at være en del af vores spændende arbejdsplads. Send din ansøgning ved at trykke på søg jobbet nedenfor, hvor du beskriver, hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden og erfaring på Kofoedsminde, og vi vil glæde os til at modtage den.

Der afholdes samtaler mandag den 23.10.2023.

Klik her og søg jobbet senest den 13.10.2023


Karriere inden for specialområdet?

– Start med et studiejob som pædagogisk medarbejder på Kofoedsminde

”Det gjorde jeg”, fortæller Christian, som i dag er afdelingsleder. ”Mit studiejob på Kofoedsminde gav mig indsigt i en arbejdsplads med mange muligheder”. Christian er blandt andet blevet uddannet praktikvejleder, har gennemført diplomlederuddannelsen, været VISO-konsulent, mentor for nye medarbejdere samt deltaget i flere udviklingsprojekter. ”Start i dag og vær selv med til at forme din fremtid – mulighederne er mange”, opfordrer Christian.

Kofoedsminde er en stor sikret institution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede. Vi er ca. 500 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger. Mød et par medarbejdere her via vores hjemmesides jobkampagne (Åbner i en ny fane)

Du indgår som intern afløser til dag- og aftenvagter på forskellige afdelinger, enten i Rødbyhavn eller på Stevns og primært hver anden weekend, med mulighed for fuld tid i dine studiefrie perioder.

Arbejdet består af dagligdagsaktiviteter sammen med beboerne og kræver at du er aktiv både mentalt og fysisk.
Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet inden du kommer til at arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og tiltrædelse efter aftale.

Er du pædagogstuderende eller i gang med anden relevant bacheloruddannelse og kunne tænke dig at stifte bekendtskab med det særlige specialiserede pædagogiske område på Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede, så send en motiveret ansøgning til kofoedsminde@regionsjaelland.dk eller kontakt os på telefon 54 61 08 00 og hør nærmere.

 

 

 


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal

Skriv til os

54 61 08 00