Ledige stillinger

Sidst opdateret den 2. december, 2021 kl. 08:43

Afdelingsleder til Kofoedsmindes aktivitets- og beskæftigelsestilbud, Rødbyhavn

Vil du være med til at udvikle Kofoedsmindes aktivitets- og beskæftigelsestilbud? – Så er det måske dig vi søger.

Kofoedsminde er en landsdækkende sikret døgninstitution for voksne udviklingshæmmede, som er domsanbragt. Kofoedsminde har 14 sikrede afdelinger, 1 åben afdeling samt et aktivitets – og beskæftigelsestilbud beliggende i Rødbyhavn. Derudover har Kofoedsminde 2 sikrede afdelinger samt et aktivitets- og beskæftigelsestilbud beliggende i Rødvig Stevns.

Kofoedsminde søger en afdelingsleder til at planlægge og facilitere Kometen som nyt aktivitets- og beskæftigelsestilbud samt efterfølgende at stå i spidsen for de daglige aktiviteter og personaleledelse.

Kometen er en fornyelse af Kofoedsmindes tilbud for aktivitet og beskæftigelse. Fokus er ikke på at skabe en ny institution inde i den store institution, men på at skabe de bedst mulige tilbud gennem samarbejder på kryds og tværs af Kofoedsminde og med aktører uden for. Som leder står du i spidsen for at udvikle den nye organisering og disse tilbud, som er en integreret del af Kofoedsmindes socialpædagogiske indsats. Du skal også kunne håndtere overgangen fra den gamle organisering til den nye, uden at det går ud over kvaliteten og omfanget af tilbud til beboerne.

Stilling: Afdelingsleder, Quicknr: 015000, Jobtype: Fuld tid

Opslået: 30.11.21, Ansøgningsfrist: 31.12.21, Ansættelsesstartdato: 01.03.22

Læs mere her og søg stillingen samme sted

Kontaktperson:
Faglig chef
Dorte Lystrup
Telefon: 5461 0741
Mobile: 2543 4651
Send email


 

Karriere inden for specialområdet?

– Start med et studiejob som pædagogisk medarbejder på Kofoedsminde

”Det gjorde jeg”, fortæller Christian, som i dag er afdelingsleder. ”Mit studiejob på Kofoedsminde gav mig indsigt i en arbejdsplads med mange muligheder”. Christian er blandt andet blevet uddannet praktikvejleder, har gennemført diplomlederuddannelsen, været VISO-konsulent, mentor for nye medarbejdere samt deltaget i flere udviklingsprojekter. ”Start i dag og vær selv med til at forme din fremtid – mulighederne er mange”, opfordrer Christian.

Kofoedsminde er en stor sikret institution for voksne domsanbragte psykisk udviklings-hæmmede. Vi er ca. 400 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger. Mød et par medarbejdere her via vores hjemmesides jobkampagne (Åbner i en ny fane)

Du indgår som intern afløser til dag- og aftenvagter på forskellige afdelinger, enten i Rødby eller på Stevns og primært hver anden weekend, med mulighed for fuld tid i dine studiefrie perioder.

Arbejdet består af dagligdagsaktiviteter sammen med beboerne og kræver at du er aktiv både mentalt og fysisk.
Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet inden du kommer til at arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og tiltrædelse efter aftale.

Er du pædagogstuderende eller i gang med anden relevant bacheloruddannelse og kunne tænke dig at stifte bekendtskab med det særlige specialiserede pædagogiske område på Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede, så send en motiveret ansøgning til kofoedsminde@regionsjaelland.dk eller kontakt os på telefon 54 61 08 00 og hør nærmere.

www.kofoedsminde.dk 

www.regionsjaelland.dk 

 


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal