Ledige stillinger

Sidst opdateret den 16. september, 2020 kl. 12:45

Pædagoger til Kofoedsminde i Rødbyhavn

Er du uddannet pædagog og har fokus på nærvær og relationsarbejde? så se her….

Kofoedsminde er en sikret institution med over 300 socialfaglige medarbejdere og vi har brug for nye kolleger.

På Kofoedsminde er der fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag. Arbejdet tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde imødekommende og anerkendende relationer til beboerne, så det er muligt at samarbejde med beboerne om at fremme udvikling og livskvalitet.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv mentalt og fysisk.

Stilling: Pædagog, Quicknr: 010229, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 10.09.20

Ansøgningsfrist: 29.09.20, Ansættelsesstartdato, 01.12.20, Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Se mere her og søg stillingen samme sted
Kontaktperson:
Faglig chef
Dorte Lystrup
Mobile: 2543 4651
Send email


Social- og sundhedsassistenter til Kofoedsminde, Rødby

Vil du være sundhedsfaglig medarbejder på Kofoedsmindes bo-afsnit – så er det måske dig vi søger.

Kofoedsminde har 300 socialfaglige medarbejdere og er i rivende udvikling. Vi har flere ledige stillinger som vi gerne vil besætte med sundhedsfaglige medarbejdere, som har lyst til at indgå i det daglige pædagogiske arbejde på Kofoedsminde.

Der er fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag, hvor vi tilrettelægger en helhedsorienteret indsats. Det daglige arbejde tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde anerkendende relationer til beboerne, så de får lyst til at samarbejde med dig, om at fremme deres udvikling og livskvalitet.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv både mentalt og fysisk.

Stilling: Social- og sundhedsassistent, Quicknr: 010228, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 10.09.20

Ansøgningsfrist: 29.09.20, Ansættelsesstartdato: 01.12.20, Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Se mere her og søg stillingen samme sted

Kontaktperson:
Faglig chef
Dorte Lystrup
Mobile: 2543 4651
Send email


Pædagogisk personale til Kofoedsmindes afdeling på Stevnsfortet, Rødvig Stevns

Vil du være en del af en nystartet afdeling sammen med nogle erfarne kolleger fra Kofoedsminde? – så se her.

På baggrund af en beslutning om at opnormere bemandingen på vores nye afdeling, søger vi flere dygtige kolleger med mulighed for tiltrædelse hurtigst muligt.

Kofoedsminde har 300 socialfaglige medarbejdere og er i rivende udvikling. Mandag den 21.09.2020 åbner vi en midlertidig afdeling på Stevnsfortet. Der vil derfor være tale om fuldtids begivenhedsbestemte ansættelser for minimum et halvt år med mulighed for forlængelse. Vi har brug for medarbejdere i dag- og aftenvagter samt vågne nattevagter.

På Kofoedsminde er der fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag. Arbejdet taget afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde imødekommende og anerkendende relationer til beboerne, så det er muligt at samarbejde med dem om at fremme udvikling og livskvalitet.

Stilling: Pædagog, Quicknr: 010267, Jobtype: Fuld tid, Tidsbegrænset periode, Opslået: 15.09.20

Ansøgningsfrist: 28.10.20, Ansættelsesstartdato: 01.11.20, Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Se mere her

Kontaktperson:
Faglig chef
Dorte Lystrup
Mobile: 2543 4651
Send email


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal