Ledige stillinger

Sidst opdateret den 26. marts, 2021 kl. 08:03

25 ferieafløsere til Kofoedsminde i Rødby og på Stevns

Har du uddannelse eller erfaring med pædagogisk arbejde, er fleksibel og omstillingsparat og har lyst til hen over sommeren at arbejde fuld tid på Kofoedsminde, så er det måske lige dig vi søger.

Du er uddannet pædagog eller social- og sundhedsassistent eller har anden relevant erfaring fra dit arbejdsliv, og er god til at fungere i et travlt miljø, hvor der er fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag med imødekommende, tillidsskabende og motiverende tilgang.

Kofoedsminde er Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede. Vi er ca. 400 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger, bestående af bo-afsnit og beskæftigelsestilbud. Mød et par medarbejdere her fra vores “jobkampagne”.

Se mere her og søg stillingen samme sted

Stilling: Pædagog, Quicknr: 012191, Jobtype: Fuld tid, Tidsbegrænset periode

Opslået: 25.03.21, Ansøgningsfrist: 15.04.21, Ansættelsesstartdato: 01.06.21

Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Kontaktperson:
Sekretariatsleder
Per Emil Jønck
Telefon: 25 43 46 71
Send email


Arbejdsmiljøkonsulent til Kofoedsminde, Rødbyhavn

Vil du være vores nye arbejdsmiljøkonsulent og arbejde med drift, analyse og dialogiske udviklingsaktiviteter?

Vi leder efter en ny kollega til vores arbejdsmiljøteam som består af to medarbejdere centralt placeret i vores administrationsbygning.

Du vil skulle arbejde med driften af arbejdsskadeanmeldelser ved at opsøge medarbejderen, beskrive hændelsen, journalisere og i øvrigt følge den godt på vej gennem imødekommende dialog og nærvær i samtalen. Gennemsnitligt fylder arbejdet med anmeldelser ca. halvdelen af arbejdstiden, så der er mere end arbejdsskadeanmeldelser.

Du får meget forskellige opgaver af både analytisk, dialogisk, processuel og driftsmæssig karakter, som er understøttende for det gode arbejdsmiljø på Kofoedsminde, og ofte med et udviklingsperspektiv knyttet til driften af arbejdsmiljøteamet.

Teamets dagsordenen er først og fremmest at sikre at medarbejderne får en systematisk, fair og god dialog når arbejdsskader anmeldes, men der igangsættes også udviklingsinitiativer på baggrund af strategier og analyser.

Se mere her og søg stillingen samme sted

Stilling: Konsulent, Quicknr: 012190, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse

Opslået: 25.03.21, Ansøgningsfrist: 18.04.21, Ansættelsesstartdato: 01.06.21

Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Kontaktperson:
Udviklingskonsulent
Camilla Blak Due
Telefon: 2543 4680
Send email


 

Karriere inden for specialområdet?

– Start med et studiejob som pædagogisk medarbejder på Kofoedsminde

”Det gjorde jeg”, fortæller Christian, som i dag er afdelingsleder. ”Mit studiejob på Kofoedsminde gav mig indsigt i en arbejdsplads med mange muligheder”. Christian er blandt andet blevet uddannet praktikvejleder, har gennemført diplomlederuddannelsen, været VISO-konsulent, mentor for nye medarbejdere samt deltaget i flere udviklingsprojekter. ”Start i dag og vær selv med til at forme din fremtid – mulighederne er mange”, opfordrer Christian.

Kofoedsminde er en stor sikret institution for voksne domsanbragte psykisk udviklings-hæmmede. Vi er ca. 400 medarbejdere tilknyttet vores åbne og sikrede afdelinger. Mød et par medarbejdere her via vores hjemmesides jobkampagne (Åbner i en ny fane)

Du indgår som intern afløser til dag- og aftenvagter på forskellige afdelinger, enten i Rødby eller på Stevns og primært hver anden weekend, med mulighed for fuld tid i dine studiefrie perioder.

Arbejdet består af dagligdagsaktiviteter sammen med beboerne og kræver at du er aktiv både mentalt og fysisk.
Du vil blive grundigt introduceret til arbejdet inden du kommer til at arbejde selvstændigt.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst og tiltrædelse efter aftale.

Er du pædagogstuderende eller i gang med anden relevant bacheloruddannelse og kunne tænke dig at stifte bekendtskab med det særlige specialiserede pædagogiske område på Danmarks eneste sikrede specialinstitution for domsanbragte voksne psykisk udviklingshæmmede, så send en motiveret ansøgning til kofoedsminde@regionsjaelland.dk eller kontakt os på telefon 54 61 08 00 og hør nærmere.

www.kofoedsminde.dk 

www.regionsjaelland.dk 

 


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal