Ledige stillinger

Sidst opdateret den 4. oktober, 2018 kl. 13:39

Værkstedsassistent til Kofoedsmindes beskyttede beskæftigelse i Rødbyhavn

Vil du være med i videreudvikling af tilbuddet?Kofoedsmindes værksted består af flere mindre værksteder, f.eks. kreativt værksted, medieværksted, café, landbrug og vedligehold af grønne områder, brændehold, træ- og metalværksted og musikværksted. Alle værksteder, der tilgodeser beboernes udvikling af både faglige- personlige- og sociale kompetencer.

Vi søger en værkstedsassistent med faglig uddannelse der matcher et eller flere af Kofoedsmindes værksteder, eller måske kan inspirere til noget helt andet, som kan indgå i værkstedernes daglige virke og fortsatte udvikling. Du har hænderne skruet rigtigt på og må meget gerne have kendskab til målgruppen af udviklingshæmmede beboere.

Langt størsteparten af beskæftigelsen foregår på et sikret område, derfor har du fokus på nytænkning inden for beskæftigelsesområdet, så du ud fra gældende retningslinjer kan sætte mål for beskæftigelsen inden for et udvalgt tema, og for den enkelte beboers udvikling. Du er fleksibel og har også lyst til at indgå i aktivitetsområder du ikke på forhånd har kendskab til.

Søg jobbet her

Jobtype:
Fuld tid
Fastansættelse

Opslået: 
28.09.18

Ansøgningsfrist: 
18.10.18

Ansættelsesstartdato: 
01.12.18

Kontaktperson: 
Afdelingsleder
Henrik Resøe
Telefon: 5461 0730
Mobile: 2543 4653
Send email

 Koordinator til Kofoedsminde, Rødby

Koordinering af sagsbehandlingen for Kofoedsmindes beboere
… er du vores nye koordinator?

Lige nu slår vi en spændende stilling som koordinator op. Som koordinator sikrer du beboerens sagsbehandling så den understøtter beboerens livsduelighed og ophold på Kofoedsminde. Du indsamler afdelingens dokumenterede viden om indsatser der understøtter beboerens udvikling, udarbejder udtalelser og individuel plan for den enkelte og søger om udgange, domsændring, deltager i møder og meget mere. Din primære opgaveløsning foregår ude på afdelingerne.

Opslået: 
21.09.18

Ansøgningsfrist: 
18.10.18

Ansættelsesstartdato: 
01.12.18

se mere og søg stillingen her

Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal