Ledige stillinger

Sidst opdateret den 7. juni, 2019 kl. 19:19

Pædagoger M/ K til Kofoedsminde, Rødby

Vil du være med til at præge udviklingen på Kofoedsmindes bo-afsnit – så er det måske dig vi søger.

Kofoedsminde er i rivende udvikling, og har et par pædagogstillinger på fuld tid til besættelse.

Der er fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag, hvor vi tilrettelægger en helhedsorienteret indsats. Arbejdet tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde anerkendende relationer til beboeren, så det er muligt at fremme udvikling og livskvalitet ud fra nærmere aftalte indsatser.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv både mentalt og fysisk.

Søg stillingen og se mere her

Stilling: Pædagog, Quicknr: 006543, Jobtype:Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 07.06.19, Ansøgningsfrist: 01.07.19, Ansættelsesstartdato: 01.09.19

Straffeattest:
Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Kontaktperson: 
Områdeleder
Dorte Lystrup
Telefon: 5461 0741
Mobile: 2543 4651


Pædagoger M/ K som vågne nattevagter, Kofoedsminde, Rødby

Kofoedsminde er en socialpædagogisk døgninstitution for voksne udviklingshæmmede over 18 år, der har begået alvorlig kriminalitet. Vi er landsdækkende og består af 15 bo-afsnit, heraf 14 sikrede. Kofoedsminde er i rivende udvikling og søger pædagoger til nattevagtsstilling på fuld tid.

Arbejdet på Kofoedsminde tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde anerkendende relationer til beboeren, så det er muligt at fremme udvikling og livskvalitet ud fra nærmere aftalte indsatser.

Beboerne er meget forskellige, og nogle holder af fysiske aktiviteter. Selvom nætterne ikke er præget af dette, forventer vi at du er aktiv både mentalt og fysisk og kan indgå i det som stillingen kræver.

Søg stillingen og se mere her

Stilling: Pædagog, Quicknr: 006549, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 07.06.19, Ansøgningsfrist: 01.07.19, Ansættelsesstartdato: 01.09.19

Straffeattest:
Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Kontaktperson: 
Områdeleder
Dorte Lystrup
Telefon: 5461 0741
Mobile: 2543 4651


Tidsbegrænset stilling som vagtplanlægger på Kofoedsminde, Rødby

Vil du være en del af vores vagtplanlæggerteam? – så er det måske dig vi søger.

Som vagtplanlægger indgår du i et team, hvor samarbejde og evnen til at have overblik i akutte situationer bliver vægtet rigtig højt. Du vil referere til vores sekretariatsleder og vil derudover have en bred berøringsflade til afdelingsledere, medarbejdere, tillidsfolk, eksterne samarbejdspartnere mv.

Stillingen indebærer vagtplanlægning for Kofoedsmindes ca. 350 medarbejdere. I den centrale vagtplansfunktion er du med til at tilgodese afdelingernes og medarbejdernes behov og samtidig sikre en effektiv udnyttelse af personaleressourcer samt et struktureret forbrug af eksterne vikarer.

Jobtype:
Deltid over 21 timer
Tidsbegrænset periode

Opslået: 
31.05.19

Ansøgningsfrist: 
14.06.19

Ansættelsesstartdato: 
01.07.19

Søg stillingen og se mere her


Tilmeld dig vores e-mail liste nedenunder, og få besked så snart en stilling er ledig. 

Vi henviser i øvrigt til regionens jobportal