Socialtilsynet anbefaler: Hold fast i Fælles Praksis


Fælles Praksis er Kofoedsmindes stærkeste aktiv for at skabe et godt tilbud til stedets beboere. Og nu hvor grundundervisningen er gennemført på næsten alle afdelinger, er det vigtigste opgave for Kofoedsminde, at holde fast i Fælles Praksis.

Sådan kan man sammenfatte de meldinger, som Socialtilsynet gav i forbindelse med sit tilsynsbesøg på Kofoedsminde i maj måned.

”Det var et meget konstruktivt tilsynsbesøg, og Fælles Praksis fik en central placering”, siger Kofoedsmindes forstander, Kay Jokil.

Arbejdet med at udvikle en Fælles Praksis på Kofoedsminde begyndte i 2017, og de første kurser kom i gang året efter. Siden da har alle afdelinger gennemført et årigt diplom-kursus om de fælles værdier, fælles tilgange og fælles metoder.

Nu følger Kofoedsminde op på hver afdelings socialpædagogiske indsats gennem to årlige statusmøder. Her samles data fra afdelingernes løbende praksis og behov for kurser eller inspiration aftales.

I efteråret tager Kofoedsminde hul på et uddannelsestilbud til de medarbejdere, som ikke har været på kursus. Det skal bygge på en kombination af lokale praksisgrupper og e-learning.

Se mere om Fælles Praksis på dette link: Kofoedsminde Region Sjælland

Skriv til os

54 61 08 00