Pædagoger til Kofoedsminde i Rødbyhavn

Sidst opdateret den 12. december, 2019 kl. 12:28

Vil du være med til at præge udviklingen på Kofoedsminde? – så er det dig vi søger.

Kofoedsminde har 300 socialfaglige medarbejdere og er i rivende udvikling. Lige nu sender vi en gruppe medarbejdere på meritpædagoguddannelsen og vi søger derfor pædagoger eller andre professionsbachelorer, som har en profil der kan matche og indgå i det pædagogiske arbejde på Kofoedsminde. Der er tale om faste stillinger på fuld tid.

På Kofoedsminde er der fokus på at give beboerne en god og udviklende hverdag. Arbejdet tager afsæt i at opbygge, udvikle og vedligeholde imødekommende og anerkendende relationer til beboeren, så det er muligt at samarbejde med beboeren om at fremme udvikling og livskvalitet.

Beboerne er meget forskellige, nogle holder af små dagligdags sysler, andre af lange gåture og fysiske aktiviteter, så du skal forvente en stilling, hvor du skal være aktiv både mentalt og fysisk.

Medarbejdere der kan lide at arbejde på Kofoedsminde kan fungere i et udviklende miljø hvor dagenes indhold ofte må justeres, så beboernes behov imødeses. Stillingerne er udfordrende da du konstant skal vurdere en situation og beslutte hvilken faglig indsats, der er mest hensigtsmæssig ud fra beboerens behov, ressourcer og muligheder.

Stilling: Pædagog, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 11.12.19, Ansøgningsfrist: 05.01.20, Ansættelsesstartdato: 01.03.20

Straffeattest: Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug.

Kontaktperson: Områdeleder Dorte Lystrup, Telefon: 5461 0741, Mobile: 2543 4651 Send email

Læs mere her og søg jobbet samme sted