Skovbo og Syltholm

Afdelingsleder Jeannette Jeppson

Jeannette Jeppson er afdelingsleder for afdelingerne Skovbo og Syltholm. Hun har arbejdet i forskellige funktioner på Kofoedsminde, og hun har tidligere været leder i andre institutioner. Jeannette Jeppson er uddannet socialpædagog.

Jeannette har ansvar for daglig drift og personale på Skovbo og Syltholm. Hun har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Jeannette i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

Mail: jgn@regionsjaelland.dk

Skovbo

Skovbo er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Den ligger i Skovbo/Syltholm bygningen i stueetagen. Der er plads til 6 beboere på Skovbo i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan. Skovbo har adgang til egen have inden for det store hegn.

Værelserne har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Syltholm

Syltholm er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger: Den ligger i Skovbo/Syltholm bygningen i stueetagen. Der er plads til 6 beboere på Syltholm i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan. Syltholm har adgang til egen have inden for det store hegn.

Værelserne har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra Værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.

Skriv til os

54 61 08 00