Neptun og Uranus

Sidst opdateret den 3. marts, 2022 kl. 12:24

Lasse er afdelingsleder og er ansvarlig for den daglige drift, den pædagogiske faglighed og personalet på afdelingen. 

Lasse er uddannet socialpædagog og har kompetencerne til at kunne give NADA. Han har været på Kofoedsminde siden 2017 som både socialpædagog og koordinator på de sikrede afdelinger, og han har en fortid som leder indenfor detailbranchen.

Generelt er Lasse optaget af en anerkendende og ressourceorienteret tilgang. Han tror på, at udvikling opstår, når man som menneske føler sig værdifuld.  

Værdier er individuelle og tager afsæt i det enkelte menneskes ressourcer og opfattelse af verden. Lasses vision er, at hjælpe beboerne på Kofoedsminde til en så virkelighedsnær og selvstændig tilværelse som muligt. 

Kontakt:

Tlf Kofoedsminde: 54 61 08 00

Tlf Neptun: 56 56 33 56

E-mail: lashe@regionsjaelland.dk


Neptun og Uranus er to af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. De ligger i to af den sikrede ungdomsinstitutions Stevnsfortets tildligere afdelinger. Der er plads til 7 beboere på hver af de to afdelinger i hver deres værelse. Afdelingerne er bygget i et plan. Begge har adgang til have og lukket boldplads, der ligger inden for hegnet.

Værelserne har et kombineret opholds- og soverum, værelserne har har eget bad og toilet. Fra værelset har beboeren adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der udgang til arealet inden for det sikrede hegn.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.