Jupiter og Mars

Sidst opdateret den 6. september, 2021 kl. 15:32

Jupiter og Mars, afdelingsleder Claus Borgen

Claus Borgen er afdelingsleder for afdelingerne Jupiter og Mars, og han har arbejdet på Kofoedsminde siden 2002. Claus Borgen er uddannet pædagogisk assistent og har arbejdet i forskellige funktioner på Kofoedsminde – blandt andet som projektleder.

Claus Borgen har ansvar for daglig drift og personale på Jupiter og Mars. Han har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Claus Borgen i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: cobo@regionsjaelland.dk

 


Jupiter

Jupiter er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 5 beboere, som hver har deres værelse. Afdelingen er bygget i to plan. Jupiter har adgang til have inden for afdelingens eget sikrede område.

Værelserne har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset har beboeren adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der udgang til arealet inden for det sikrede hegn.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Mars

Mars er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Den ligger i Skovbo/Syltholm bygningen på 1. etage. Der er plads til 5 beboere på Mars i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan. Mars har adgang til haven, der ligger inden for det store hegn.

Værelserne har et kombineret opholds- og soverum, værelserne har ikke eget bad og toilet. Fra værelset har beboeren adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der udgang til arealet inden for det sikrede hegn. Der dog projekteret en ombygning der forbedre bad og toilet forhold betydeligt for beboerne.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.