Højbo 3 og 4

Højbo 3 og 4, afdelingsleder Christian Ebbe

Christian Ebbe er afdelingsleder for Højbo 3 og 4, og Christian er uddannet socialpædagog, og har en diplomuddannelse i ledelse.

Christian Ebbe har ansvar for daglig drift og personale på Højbo 3 og 4. Han har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Christian Ebbe i spidsen for hverdagen på Højbo 3 og 4.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

Mail: cbeb@regionsjaelland.dk

 


Højbo 3

Højbo 3 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger med plads til 4 beboere i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan, og den er placeret på 1. etage i Højbo bygningen. Højbo 3 har adgang til en have, som deles med Højbo 1 og 2 og omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Højbo 4

Højbo 4 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 5 beboere på Højbo 4 i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan og er placeret i stue etagen i Højbo bygningen. Højbo 4 har adgang til egen have. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.

Skriv til os

54 61 08 00