Højbo 1 & 2

Sidst opdateret den 26. maj, 2021 kl. 12:58

Højbo 1 og 2, afdelingsleder Henrik Resøe

 

Henrik Resøe er afdelingsleder for Højbo 1 og 2 og kommer fra en leder stilling i Scandlines. Henrik har mere end 20 års erfaring som leder.

Henrik har beskæftiget sig med personaleledelse og udvikling af ledelse indenfor detail/retail området.

Henrik Resøe har ansvar for daglig drift og personale på Højbo 1 og 2. Henrik har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag.

I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Henrik Resøe

i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: hres@regionsjaelland.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Højbo 1

Højbo 1 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 5 beboere på Højbo 1 i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i et plan og er placeret i stueetagen i Højbo bygningen. Højbo 1 har adgang til en have, som deles med Højbo 2 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Højbo 2

Højbo 2 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 4 beboere på Højbo 2 i hver sit værelset. Afdelingen er bygget i et plan, og den er placeret på 1. etage i Højbo bygningen. Højbo 2 har adgang til egen have, der deles med Højbo 1 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.