Højbo 1 & 2

Sidst opdateret den 23. juni, 2018 kl. 12:10

Højbo 1 og 2, afdelingsleder Anne-Mette Lyster Brædder

Anne-Mette Lyster Brædder er afdelingsleder for afdelingerne Højbo 1 og 2. Hun har arbejdet på Kofoedsminde siden 2005 i forskellige funktioner – blandt andet som vagtplanlægger. Anne-Mette Lyster Brædder er uddannet socialpædagog.

Mette har ansvar for daglig drift og personale på Højbo 1 og 2. Hun har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Anne-Mette Lyster Brædder i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: aljo@regionsjaelland.dk

 


Højbo 1

Højbo 1 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 5 beboere på Højbo 1 i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i et plan og er placeret i stueetagen i Højbo bygningen. Højbo 1 har adgang til en have, som deles med Højbo 2 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Højbo 2

Højbo 2 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 4 beboere på Højbo 2 i hver sit værelset. Afdelingen er bygget i et plan, og den er placeret på 1. etage i Højbo bygningen. Højbo 2 har adgang til egen have, der deles med Højbo 1 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.