Højbo 1 & 2

Højbo 1 og Højbo 2, afdelingsleder Bianca Bruhn

Bianca Bruhn er afdelingsleder for Højbo 1 og 2, og er uddannet socialpædagog. Bianca har været ansat på Kofoedsminde siden 2006, hvor hun i mange år arbejdede som pædagog. I 2017 overgik Bianca til stillingen som Koordinator på Kofoedsminde og 1. januar 2023 overgik Bianca til konstitueret afdelingsleder.

Bianca har ansvar for daglig drift og personale på Højbo 1 og 2. Hun har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Bianca Bruhn i spidsen for hverdagen på Højbo 1 og 2.

Kontakt:

Tlf: 54 61 07 30

Mail: bkbr@regionsjaelland.dk

Højbo 1

Højbo 1 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 4 beboere på Højbo 1 i hver deres værelse. Afdelingen er bygget i et plan og er placeret i stueetagen i Højbo bygningen. Højbo 1 har adgang til en have, som deles med Højbo 2 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.


Højbo 2

Højbo 2 er en af Kofoedsmindes sikrede afdelinger. Der er plads til 4 beboere på Højbo 2 i hver deres værelset. Afdelingen er bygget i et plan, og den er placeret på 1. etage i Højbo bygningen. Højbo 2 har adgang til egen have, der deles med Højbo 1 og 3. Boliger og have er omgivet af et hegn.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.

Skriv til os

54 61 08 00