Pluto og Dragsminde

Sidst opdateret den 28. november, 2019 kl. 10:07

Pluto og Dragsminde, afdelingsleder Anne-Mette Lyster Brædder

Anne-Mette Lyster Brædder er afdelingsleder og har arbejdet på Kofoedsminde siden 2005 i forskellige funktioner – blandt andet som vagtplanlægger. Anne-Mette Lyster Brædder er uddannet socialpædagog.

Mette har ansvar for daglig drift og personale på Pluto og Dragsminde. Hun har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Anne-Mette Lyster Brædder i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: aljo@regionsjaelland.dk

 


Dragsminde

Dragsminde er en af Kofoedsmindes nyeste afdelinger og blev indviet i januar 2012. Her er plads til 5 beboere i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i et plan, og den ligger som den eneste permanente sikrede afdeling uden for det store hegn, der omgiver resten af Kofoedsmindes sikrede område. Dragsminde har sin egen have omgivet af et hegn, således at det stadig er sikret område.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset kan beboerne gå ud på en gang, der fører direkte op til det store køkkenalrum. Her fra kan man gå ud i haven.

Der er forskellige muligheder for fælles aktiviteter enten i haven eller på afdelingen. I et mindre drivhus kan der dyrkes grøntsager eller slikkes sol, eller beboerne kan slappe af i haven. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre muligheder for aktivitet.


Pluto

Pluto er pr. 1. december 2018 flyttet tilbage til Kofoedsmindes matrikel efter en flerårig midlertidig placering i en fløj på den sikrede døgninstitution Stevnsfortet. Der er plads til 10 beboere i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i 2 plan. Pluto har sin egen have omgivet af et hegn, og stedet er et sikret område.

De fleste værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og soverum. Fra værelserne har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne på stueetagen er der udgang til haven.

I haven er der plads til at spille bold eller at nyde den friske luft. Indendørs er der et kombineret fælles spise og opholdsrum, med mulighed for forskellige fritidsaktiviteter.

Det er en nyrenoveret bygning som Plutos personale og beboere er flyttet ind i, med moderne faciliteter og masser af lys og plads til både personale og beboere.