Pluto og Dragsminde

Sidst opdateret den 20. august, 2018 kl. 08:45

Pluto og Dragsminde, afdelingsleder Bettina Klamer Bjerndrup

Bettina Klamer Bjerndrup er afdelingsleder for Dragsminde og Pluto. Bettina har arbejdet på Kofoedsminde siden 2005 og er uddannet socialpædagog.

Bettina Klamer Bjerndrup har ansvar for daglig drift og personale på Dragsminde og Pluto. Hun har det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingernes hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Bettina Klamer Bjerndrup i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: bkb@regionsjaelland.dk

 


Dragsminde

Dragsminde er en af Kofoedsmindes nyeste afdelinger og blev indviet i januar 2012. Her er plads til 5 beboere i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i et plan, og den ligger som den eneste permanente sikrede afdeling uden for det store hegn, der omgiver resten af Kofoedsmindes sikrede område. Dragsminde har sin egen have omgivet af et hegn, således at det stadig er sikret område.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds- og sove rum. Fra værelset kan beboerne gå ud på en gang, der fører direkte op til det store køkkenalrum. Her fra kan man gå ud i haven.

Der er forskellige muligheder for fælles aktiviteter enten i haven eller på afdelingen. I et mindre drivhus kan der dyrkes grøntsager eller slikkes sol, eller beboerne kan slappe af i haven. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre muligheder for aktivitet.


Pluto

Pluto er Kofoedsmindes midlertidige afdeling placeret i en fløj på den sikrede døgninstitution Stevnsfortet. Der er plads til 7 beboere i hver sit værelse. Afdelingen er bygget i et plan, og den ligger som den eneste af de sikrede afdeling på afstand fra Kofoedsmindes hovedadresse. Pluto har sin egen have omgivet af et hegn, og stedet er et sikret område.

Alle værelser har eget bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboeren adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der udgang til haven.

I haven er der plads til at spille bold eller at nyde den friske luft. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold, og mulighed for andre fritidsaktiviteter.

I efteråret 2017 åbner en ny afdeling Pluto på Kofoedsmindes hovedadresse. Afdelingen bliver placeret i en selvstændig bygning renoveret til formålet, afdelingen får egen have omgivet af et hegn.