Forstander

Sidst opdateret den 25. april, 2023 kl. 08:36

Forstander Kay Jokil

Forstander Kay Jokil har været forstander på Kofoedsminde siden 1. august 2014. Kay Jokil kom fra en stilling som centerchef på Platangården i Vordingborg. Kay Jokil har en Master i Public policy og en bachelor i Social work. 

Rivende udvikling 

Siden Kay Jokil blev forstander, er Kofoedsminde vokset fra at huse omkring 60 beboere til aktuelt over 90 og med et samlet medarbejdetal på over 450 medarbejdere. Blandt forandringerne har været nye bygninger, et sikret hegn omkring det meste af institutionen og flere sikrede afdelinger. Det har betydet år med næsten permanent vækst. Forandringer, som konstant har stillet krav til ledelse, medarbejdere, beboere og institutionen som helhed. 

I 2018 satte Kay Jokil gang i et omfattende reformarbejde af Kofoedsmindes socialpædagogiske indsats. Det har titlen Fælles Praksis. Et uddannelses- og udviklingsforløb, der omfatter hele institutionen, og som løber frem til forventet afslutning i 2023.  

“Der vil altid være forandringer på en arbejdsplads, og på Kofoedsminde har det i  perioder gået meget stærkt. Der er stadig forandringer i gang og undervejs, mens andre er afsluttede. Det afgørende er, at alle på Kofoedsminde har stået sammen om at klare disse forandringer på den bedst mulige måde, og det er jeg meget glad for”, siger Kay Jokil. 

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

Mail:  kajok@regionsjaelland.dk