Beskæftigelses- og aktiviteteschef

Beskæftigelses- og aktivitetschef: Hans-Jørgen Føns Jørgensen

Chef for Kofoedsmindes interne beskyttede beskæftigelse, interne skole og beboer aktiviteter

Hans-Jørgen Føns Jørgensen har en bred erhvervserfaring inden for såvel håndværk og pædagogik. Hans-Jørgen er uddannet VVS montør, har arbejdet som maskinassistent på et skib og er uddannet pædagog.  Hans-Jørgen har flere års erfaring på land og på søen som håndværker, samt med pædagogisk arbejde siden 2008. Siden marts 2014 og indtil 2022 har Hans-Jørgen arbejdet som udviklingskonsulent. Her har hovedfokus været udvikling af brugerflader, samarbejde med Socialtilsyn Øst, udarbejdelse af booking systemer som har været med til at lette det daglige arbejde samt mindre projekter omhandlende pårørende politik og brugen af rusmidler.

Hans-Jørgen skal som chef for kometen drive et beskæftigelses- og aktivitets tilbud i konstant udvikling. Kofoedsmindes knap 100 beboere skal tilbydes et spændende  og meningsfuldt tilbud der svarer til deres ønsker og behov.

”Kofoedsminde er for mig en af de spændende arbejdspladser i Danmark, og det at kunne være med til at gøre en positiv forskel for beboerne, er en personlig tilfredsstillelse. Samtidig er det en stor glæde at have et stort og engageret team med i arbejdet med beboerne” – Hans-Jørgen Føns

Kontakt:

Tlf:54 61 08 00

Mail: hfjo@regionsjaelland.dk

Skriv til os

54 61 08 00