Højvang

Sidst opdateret den 20. august, 2018 kl. 08:57

Højvang, afdelingsleder Peter Munkholm Olsen

Peter Munkholm Olsen er afdelingsleder for afdelingen Højvang, og har arbejdet på Kofoedsminde siden 2004. Peter er oprindeligt uddannet Eksporttekniker, og har haft flere forskellige funktioner på Kofoedsminde, senest som Koordinator. Peter læser, ved siden af sit arbejde på Kofoedsminde, diplom i ledelse.

Peter Munkholm Olsen har ansvar for den daglige drift og personale på Højvang. Peter har ligeledes det overordnede pædagogiske ansvar for afdelingens hverdag. I samarbejde med personalet, og med respekt for at give beboerne mest mulig indflydelse på eget liv under Kofoedsmindes rammer, står Peter i spidsen for hverdagen på afdelingerne.

Kontakt:

Tlf: 54 61 08 00

E-mail: pmon@regionsjaelland.dk

 


Højvang

Højvang er Kofoedsmindes åbne afdelinger med plads til 10 beboere i hver sit værelse, samt 2 akutpladser. Den åbne afdeling Højvang består af 3 selvstændige bygninger der alle har adgang til egen have på en fredelig og træbevokset grund.

Værelserne har fælles bad og toilet samt et kombineret opholds og sove rum. Fra værelset har beboerne adgang til fællesarealerne, og fra fællesarealerne er der adgang til haven.

Haven har plads til både afslapning og aktivitet, bl.a. boldspil. Indendørs er der en fælles fjernsynsstue, bordfodbold og andre tilbud om aktivitet.