At bo på Kofoedsminde

At bo på Kofoedsminde er meget anderledes end at bo uden for Kofoedsminde. Men Kofoedsminde er ikke et fængsel, selv om afdelingerne har låste yderdøre og panserglas for vinduerne.

Du kan ikke komme og gå frit fra den afdeling, du bor på, og du har begrænset udgang fra Kofoedsminde. Men du er aldrig alene eller overladt til dig selv, der altid nogen tæt på. Selv når du sidder på dit værelse er der altid en i nærheden du kan tilkalde.

Personalet på Kofoedsminde vil rigtig gerne hjælpe dig til et så godt ophold på Kofoedsminde som muligt, samtidig med at de guider dig igennem de regler, der gælder på Kofoedsminde.

Du får tilbudt hjælp til de ting, du finder svære, og som du har behov for hjælp til. Og der er nogen til at lytte til dig, når du har brug for at snakke om, at livet ikke altid er nemt.

Kofoedsminde betyder heldigvis også, at der er nogen at være glad sammen med. Du kan være med i fællesskabet på godt og ondt. Nogen at juble sammen med når ynglings fodboldholdet vinder, eller når du vinder et kortspil på afdelingen. Nogen at grine sammen med når der opstår noget komisk – og nogen at dele sorgerne sammen med, så du ikke skal bære hele byrden alene.

Så selv om du bor på Kofoedsminde, med de begrænsninger det giver, er der stadigvæk masser af muligheder for hjælp, aktivitet og fællesskab med andre.

Skriv til os

54 61 08 00