2 vagtplanlæggere til Kofoedsminde, Rødby

Sidst opdateret den 2. juni, 2020 kl. 09:48

Vil du være en del af vores vagtplanlæggerteam? – så er det måske dig vi søger.

Kofoedsminde er en stor arbejdsplads og det er derfor besluttet at opnormere vores vagtplanlæggerteam på 3, med én fast medarbejder. Samtidig går en af vores kollegaer på barsel og vi søger derfor en medarbejder til et barselsvikariat.

Som vagtplanlægger indgår du i et team, hvor samarbejde og evnen til at have overblik i akutte situationer bliver vægtet rigtig højt. Du vil referere til vores administrationschef og vil have en bred berøringsflade til afdelingsledere, medarbejdere på afdelingerne, HR-kontoret, tillidsfolk og eksterne samarbejdspartnere.

Stillingerne indebærer vagtplanlægning for Kofoedsmindes ca. 380 medarbejdere. I den centrale vagtplansfunktion er du med til at tilgodese afdelingernes og medarbejdernes behov og samtidig sikre en effektiv udnyttelse af personaleressourcer og et struktureret forbrug af eksterne vikarer samt overholdelse af gældende overenskomster og arbejdstidsregler. Kendskab til at læse- og fortolke overenskomster og arbejdstidsregler vil derfor være en fordel.

Stilling: Assistent, Quicknr: 009391, Jobtype: Fuld tid, Fast ansættelse, Opslået: 29.05.20

Ansøgningsfrist: 19.06.20, Ansættelsesstartdato: 01.09.20

Straffeattest:
Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug

Kontaktperson:
Administrationschef
Thomas Nissen
Telefon: 5461 0802
Mobile: 2543 4676

Læs mere om jobbet her og søg stillingen elektronisk samme sted.